Kdo sem?
Sem Suzana rojena 21.10.1980 v Celju. Verjamem, da sem s svojim prihodom na svet osrečila mamico Marijo, atija Petra in sestro Ano. Imela sem mirno otroštvo, kolikor se spomnim moji bližnji niso imeli hudih težav pri moji vzgoji. Bila sem bolj tiha, vase umaknjena deklica. Počitnice sem
velikokrat preživela pri babici in dedku, ter se tam spoznavala z naravo, kmetijo, živalmi, domačo hrano skratka vaškim življenjem nasploh.
Zdaj, ko sem malo starejša sem ugotovila, da je imela babica čudežne roke, ker je pripravila najboljši kruh iz osnovnih sestavin, (moka, voda sol in malo kvasa), našla nešteto gob tam, kjer jih nihče ni videl. Ugotovila sem tudi, da je imel dedek čudežne ročne spretnosti, saj je izdeloval metle, koše in košare, ki so jih kupovali sovaščani in ljudje iz sosednjih vasi.
Spoznala sem, da ima mami čudežne roke, saj je spletla več deset puloverjev, sešila morje oblačil. Tudi ati ni izjema s čudežnimi rokami saj je sezidal hišo in sam naredil vse za udobno življenje v njej. Čudežno moč rok ima tudi moja sestra saj je sposobna v enem denvu prepleskti vso stanovanje.

Verjamem, da imajo roke vseh nas čudežno moč – skozi dotik se prenaša nešteto informacij, ki z dvigom vibracij telesu pripomorejo k zdravljenju, celjenju, boljšemu počutju.
Po 12 letnem delu v zdravilišču sem se leta 2015 odločila za samostojno poklicno pot, kjer lahko neobremenjeno z različnimi terapevtskimi tehnikami izkoristim to čudežno delovanje dotika in s tem
doprinesem k boljšemu počutju. Ta pot seveda ni lahka, je pa vredna vsakega atoma moči, če le smo pripravljeni za delo na sebi ter za delo za sebe. S tem smo doprinos ne le sebi ampak tudi svojim najbljižjim.
Če smo se pripravljeni dvigniti nad omjeitve uma, odpreti srce ter se dvigniti nad strahove in bolečine lahko skupaj dosežemo več. In to je moje poslanstvo. Pomagati in biti s srčnostjo tukaj za ljudi. Zaradi različnih neuspehov – sedaj vem, da to niso bili neuspehi, sem se veliko poglabljala  vase. In se še. Življenje me je na različne načine učilo, oblikovalo in prisililo v delo na sebi. To se nikoli ne zaključi. Vse to je doprinselo k temu, da zaznam stisko drugih in želim pomagati. To je moje poslanstvo, slednjemu s hvaležnostjo sledim. V prostem času sem kot vsi drugi – oseba, ki se rada sprosti in živi življenje. V veselje mi je morje, jadranje. Ukvarjam se z medtiacjo, jogo in kolesarjenjem.