+38651390878 [email protected] |

Obvestilo o zasebnosti 

Kaj potrebujemo?

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na strani Obvestilo o zasebnosti (priloga spodaj). 

FIZIO – DOTIK, fizioterapijaBownova terapijaosebno in poslovno svetovanje, SUZANA BUKVIČ s.p., je upravljalec osebnih podatkovki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupecobiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov: 

  • E-mail naslov; 
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka; 
  • Piškotke; 
  • Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska; 
  • Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah. 

  Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem. 

Zakaj jih potrebujemo? 

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve: 

  • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev; 
  • E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic; 
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka, za odgovore na vaša povpraševanja in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev; 
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo; 
  • E-mail naslov za avtomatiziran marketing (zahvale za prijave in podobno); 
  • Piškotki za delovanje spletnih stran; 
  • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami; 
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem; 
  • Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine. 

Kaj počnemo z osebnimi podatki?

Vaši osebni podatki so obdelani v FIZIO – DOTIK, fizioterapijaBownova terapijaosebno in poslovno svetovanje, SUZANA BUKVIČ s.p.Ulica V. prekomorske brigade 17, Celje, 3000 Celje, ki je locirana v SlovenijiGostovanje in shranjevanje podatkov poteka v https://fizio-dotik.si ki je locirana v državah Evropske unije (Nemčija). 

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkovrazenče je to potrebno zaradi zakonodaje. 

Kako dolgo jih hranimo?

skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkovsmo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhiviraniVse osebne podatkeki jih hranimo za obveščanjetrženje in podporobomo hranilidokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasjavendar ne večkot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja. 

Kakšne so vaše pravice? 

Če mislite, da so osebni podatkiki jih imamo o vas, napačni ali nepopolniimate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkovjih popravite ali jih izbrišetePišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov). V primeru, da se želite pritožitikako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. Kontaktna oseba za zaščito podatkov (DPC, Data Protection Contact)  na e-naslov [email protected] ali pisno na FIZIO – DOTIK, fizioterapijaBownova terapijaosebno in poslovno svetovanje, SUZANA BUKVIČ s.p.Ulica V. prekomorske brigade 17, Celje, 3000 Celje. 

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas obvestil o rešitvi zadeveČe še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcemki ga najdete na strani Obvestilo o zasebnosti lahko zahtevate dostop do politik in dokumentovki so povezani z zasebnostjo. 

Povezani dokumenti: 

  • Politika varovanja osebnih podatkov 
  • Politika hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno) 
  • Urnik hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno) 
  • Obvestilo o zasebnosti 
  • Splošni pogoji 
  • Obrazec za soglasje 
  • Obrazec za umik soglasja 

Celje, 20.5.2018, Ver. Dokumenta: 1.0 

 

Close Menu
Close Panel